Субота, 18.05.2024, 19:59
Червономаяцька загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Шкільні новини [76]
Тут будуть розміщенї новини нашої школи.
Військово - патріотичне [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Світ науки
Головна » 2017 » Липень » 1 » Участь в обласних змаганнях в ""Джурі"
07:16
Участь в обласних змаганнях в ""Джурі"
"Наша школа в Джурі 2017"
Стаття присвячена всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі "Сокіл-Джура".
В цьому році в Червономаяцькій школі відбулася визначна подія, яка шокувала не тільки наше село, але й весь районний центр!
Як це було?
Наша школа вперше прийняла участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі "Сокіл-Джура". Всі наші учні завжди були цілеспрямованими і намагалися досягти тільки перемоги. Вчителі відібрали найкращих учнів і склали сильну команду, яку ми назвали "Воля". Наш рій двічі переміг сусідні села. А вже навесні ми поїхали на районні змагання і тут нас шокувала неймовірна новина: ми перемогли!

Це був тільки початок... Влітку ми приступили готуватися до обласних змагань, які проходили в місті Скадовськ. Двічі на день команда завзято тренувалася протягом трьох тижнів для того, щоб поїхати на гру і показати себе гідно серед двадцяти чотирьох районів.
В перший день було відкриття. Для учасників приготували показовий концерт з танцями і піснями. Близько двох сотень учнів облаштували на території табору наметові містечка та були готові до змагань. На нас чекало шість конкурсних днів із одинадцяти етапів. Організатори розробили неймовірну програму для учасників. Протягом перебування в селі Красне, діти мали змогу подивитися на військову техніку Збройних Сил України, якою зараз користуються наші захисники в АТО. Джури (учасники змагань) вчилися збирати і розбирати автомат АК-74, після чого проводилося змагання "Влучний стрілець". В цей же день був учбово-тренувальний конкурс "Рятівник", де ми могли оволодіти навичками надання першої домедичної допомоги на фронті і просто в повсякденному житті.
$IMAGE2$
Яскравим моментом для нас всіх був приліт справжнього військового гелікоптера. Особливо, коли він відлітав, всі діти і вчителі стали в одне величезне коло і супроводжували його оплесками, криками і щасливим сміхом. Він подякував нам декількома низькими польотами майже над головами.

Дуже важкими виявилися змагання "Чумацький шлях" і "Смуга перешкод". Ми орієнтувалися на місцевості, долали природні перешкоди, виховували командний дух та взаємодопомогу. Увечері в концертному залі відбувся конкурс "У колі друзів". Кожна команда представляла себе танцями, віршами, сценками і піснями. Хоча наша команда і не зайняла перше місце, але ми були найяскравішими і найактивнішими. Особливо жюрі похвалило наш рій за неперевершений вірш, який декламувала ройовий команди, а в додаток до цього, зворушливий танець закоханої пари. Увесь зал аплодував нам бурхливими оплесками. А ще за всі наші зусилля, переживання і витрачені нерви організатори подарували нам незабутні вечірні танці.

Я однозначно можу сказати, що гра "Сокіл-Джура" залишиться в наших серцях назавжди. Пройшовши разом всі труднощі і негаразди, ми стали сильні духом, загартовані, наполегливі, завзяті та відважні. Ми рятували “постраждалих”, брали участь у військовому, мистецькому, туристичному змаганнях, майстер-класах, виховних роботах, доводячи свою кмітливість, спритність та хоробрість.

Випробування залишились позаду, а враження досі в наших серцях. За допомогою гри, наша молодь пройшла національне та військово-патріотичне виховання у всіх традиціях українського козацтва і сучасного війська. Джури з честю отримали заслужені нагороди, а наша команда зайняла 7 місце, але для нас велика перемога. Для мене особисто, це була "крута" пригода з неймовірними і незабутніми враженнями.

Кріцька В. А.
учениця 11 класу
Червономаяцької ЗОШ
‎01.‎07.‎2017
Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 374 | Додав: chervmaykzosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Погода Маяк
Погода в Україні
Друзі сайту


<Профтехосвіта>

Пед преса

VIDEOUROKI

Урядовий портал

Новини Укрвїни та світу

Новини UKR.NET

<ДНЗ "Бериславський професійний аграрнй ліцей"

Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
news щколи
Архів записів
Пошук
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz