Неділя, 19.05.2024, 05:10
Червономаяцька загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Шкільні новини [76]
Тут будуть розміщенї новини нашої школи.
Військово - патріотичне [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Світ науки
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Небесна сотня
09:40
Небесна сотня

  Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Україна не раз піднімалася з колін. Побита і вся в ранах, та нездоланна для ворогів, вона йшла ворогу під кулі, щоб захистити всіх своїх дітей. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх  днів.

Здавалось все скінчилося, давно минуло і більш ніхто не пройде шляхом тих кривавих днів. Та не так здавалось, як вже сталось. Що робиться з тобою, чому ти плачеш,  Україно?  За три місяці Україна прожила цілу історичну епоху.

22 листопада 2013року заява  влади призупинити підготовку до підписання угоди про Євроінтеграцію сколихнула народ України. По містах почали збиратися студенти на мітинги протесту. 30 листопада у Києві на Майдан вийшли сотні молодих студентів, які всіляко підкреслювали мирний характер своєї акції.  Злочинна влада вчинила замах на мирний протест. Десятки протестувальників були по звірячому побиті спецпідрозділами міліції  і у важкому стані потрапили до лікарень, а доля багатьох з них невідома і до сьогодні. Шоковані замахом на основоположні права і свободи людини та побиттям мирних студентів, сотні тисяч українців вийшли на Майдан Незалежності, вимагаючи покарання винних у побитті студентів та відставки злочинної влади. Після двох місяців мирних протестів підтримка мітингувальників зростала. Замість того,  щоб мирно врегулювати ситуацію, 18 лютого тодішня влада на чолі з президентом Януковичем віддала злочинний наказ застосувати зброю і зробити «зачистку» Майдану, застосовуючи водомети, бронетранспортери і вогнепальну зброю.

Постріл, другий … розірвалася тиша, і нестерпний біль…Кров, вогонь, стрілянина на ураження… Знову смерті, поранені, відірвані руки, проламані голови, вибиті очі, покалічені жінки, поранені люди…

19 грудня 2016 року в Червономаяцькій ЗОШ І – ІІІ ступенів учнями 7 класу разом із класним керівником Літнарович Л.М. провели відкритий виховний захід «Герої не вмирають!», присвячений героям Небесної Сотні, які загинули в лютому 2014 року в Києві. Хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесного Війська.

Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю……

 Нехай пам'ятають про наших героїв,

що за волю поклали безцінне життя,

що творили історію, наше минуле,

у яке вже нема вороття.

Заступник директора з виховної роботи Є.Літнарович

 

Категорія: Військово - патріотичне | Переглядів: 842 | Додав: Юрий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Погода Маяк
Погода в Україні
Друзі сайту


<Профтехосвіта>

Пед преса

VIDEOUROKI

Урядовий портал

Новини Укрвїни та світу

Новини UKR.NET

<ДНЗ "Бериславський професійний аграрнй ліцей"

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
news щколи
Архів записів
Пошук
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz